Beliggenheten har gitt oss unike muligheter

Det nærmer seg 40 år siden undertegnede startet Ole Løvold AS. I løpet av disse årene har vi utviklet oss fra énmannsforetak til et selskap med 20 hel- og deltidsansatte. I dag er vi landsledende på produksjon og omsetning av fisk og fiskemat som selges fra bil. Vår virksomhet på Langøya ligger lengst vest på vakre Averøya beliggende mellom Molde og Kristiansund. Anlegget der vi bearbeider og foredler de beste råvarer som tenkes kan, har storhavet som nærmeste nabo. Alle som bor her ute kan sin historie. Vi har søkt til de samme farvann som våre forfedre for å finne arbeid og utkomme. Å være bosatt ved vår langstrakte kyst, fordrer kreativitet, hardt arbeid og evnen til å se mulighetene. Med dette som utgangspunkt, forsøker ansatte hos Ole Løvold AS hver dag å gjøre sitt ytterste for å få fornøyde kunder. Vår beliggenhet ytterst i havgapet, like ved de beste fiskefelt i Norge kan skilte med, har gitt oss enestående muligheter til å foredle fisk av ypperste slag. I 2003 ble anlegget vårt utbygd med ny filetavdeling, garderobeanlegg, spiserom og kjøle- og fryserom. Kontoravdelingen ble ferdigstilt i 2005. Ole Løvold AS garanterer at råvarene blir viderebehandlet av erfarne fagfolk som sammen med dyktige selgere sørger for at produkter av høyeste kvalitet til enhver tid er å finne på markedet.

Fra salgbiler til grossistleverandør, alt er like viktig!

Suksessen til Ole Løvold AS er bygd opp på produksjon av kvalitetsprodukter som selges direkte til kundene. Selskapet er i dag ledende i denne bransjen. I dag selges Ole Løvold As sine produkter  både til private,  til intitusjoner som sykehjem og sykehus, hoteller og restauranter, til butikkkjedene og ikke minst til fiskegrossister rundt om i landet. – Stadig flere bruker Ole Løvold AS som leverandør. Det er tydelig at vår satsing på kvalitet, leveringsdyktighet gode priser og service settes pris på.

Varemerke-etiketter

Dette er varemerke-etiketter for Ole Løvold AS sine fiskeprodukter. Du vil finne disse i butikkene flere steder i landet. Ole Løvold AS kan tilby det meste innen fisk og fiskemat. Ved det topp moderne anlegget på Langøya i Averøy kommune i Møre og Romsdal, produserer dyktige fagfolk mer enn 50 ulike varianter av kvalitetsmat basert på råstoff hentet fra noen av de reneste farvann på kloden. Anlegget til Ole Løvold AS inneholder røkeri, fiskematkjøkken, samt avdelinger for saging av fisk, filétskjæring og produksjon av klippfisk.

 
 

Ole Løvold AS ble EU-sertifisert i 1998. Det betyr at selskapet oppfyller alle de strenge krav som “Brüssel-standarden” setter.