Ovnsbakt laksefilet

Ingredienser til 4 Porsjoner
800 g laksefilét
1 ss smør
2 sitroner
1 bnt. persille
1 dl crème fraîche eller rømme

Slik gjør du:
Skjær fileten i 8 like store stykker.Strø litt salt over stykkene på begge sider.
Legg dem i en smurt ildfast form.
Del en sitron på langs.Skjær halvdelene i skiver som legges mellom laksestykkene.
Riv skallet av den andre sitonen og dryss det over fisken.
Klipp persillen grovt og dryss den over fisken.
Ha på 1 ts crème fraîche på hvert laksestykke.
Settes i stekeovn,øverste rille, ca 175 grader.

Stekes ca 15 minutter, til fisken er gjennomstekt.
Serveres straks med godt brød eller rundstykker og en frisk salat.
Kokte poteter smaker også godt.


Tilbake


 
OLE LØVOLD A/S - Tlf. 71 51 76 50 - Fax 71 51 54 88 - Mobil 90 85 51 69
Langøyneset - 6530 Averøy- Se oss på kartet- firmapost@olelovold.no